Mökit

Vanajaveden laaksossa vanhassa kulttuurimaisemassa sijaitsevat hirsikämpät.

 

Tuohitupa

Mökin varustus: Sähkövalot, sähkölämmitys, varaava tunnelmallinen takka, kylmä ja lämmin vesijohto, puulämmitteinen sauna, kylpyhuone/suihku, sisä-wc. Tuvassa levitettävä sänky, makuualkovissa parisänky, TV, DVD ja CD-soitin löytyy myös. Keittokomero jossa sähköhella, jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin. Täysi astiasto neljälle.
Vesijohto (vesi kaivosta). Vesi on rautapitoista, joten hajuhaittoja voi olla. Suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.

Pihassa on grillipaikka ja kaivettu uimalampi. Uimassa voi käydä myös Vanajaveden rannassa, jonne on matkaa mökiltä n. 100 m, laituri. Soutuvene ja pelastusliivit neljälle.
Käyttöoikeus jaettuun rantaan.

(Klikkaa kuvia suuremmaksi)

 

Haapatupa

Mökin varustus: Sähkövalot,sähkölämmitys, varaava tunnelmallinen takka, kylmä ja lämmin vesijohto, puulämmitteinen sauna/suihku,pukuhuone/kodinhoitotila, sisä-wc. Tupa jossa levitettävä divaanisohva, TV, CD/DVD-laite, stereot. Tupakeittiössä sähköhella, jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni,kahvinkeitin,vedenkeitin,leivänpaahdin. Täysi astiasto kuudelle.
Vesijohto (vesi kaivosta). Vesi on rautapitoista, joten hajuhaittoja voi olla. Suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi.
Parvella nukkumatilat kuudelle+ pinnasänky. Lasitettu terassi.
Pihassa on grillipaikka. Uimassa voi käydä Vanajaveden rannassa, jonne matkaa mökiltä n.250m, laituri. Soutuvene ja pelastusliivit neljälle.
Käyttöoikeus jaettuun rantaan.

(Klikkaa kuvia suuremmaksi)

Mökkien Ympäristö

Rehevä ja tummavetinen Vanajavesi on kuuluisa kalastajan aitta: kuhaa, toutainta, haukea, siikaa, ahventa. Järvi on hyvä viehekalastukseen ja uisteluun.

Lähiseudulla on monipuolisia kulttuurikohteita. Pyöräily vanhoilla hämäläisteillä, esim. Vanajaveden kierto, on mukava tuulahdus vanhaa maisemaa ja elämää!
Lähistöllä on myös monipuoliset metsäalueet, joissa on hyvin marjoja ja sieniä.

Nähtävyyksiä: Retulansaari, Rapolanharju, Hauhon raitti, Miekan kesäteatteri, Parolan panssarimuseo, Hämeen linna.
Julkiset liikenneyhteydet: Linja-auto Hämeenlinna – Tampere Pälkäneen kautta Pälkäneentietä.

Myös Hämeen Safarikelkkailijoiden ylläpitämä kelkkareitti kulkee kämpän läheltä.

Autolla pääsee mökkien pihaan kesällä ja talvella.

 

Mökeiltä etäisyyksiä ympäristöön

 

Lähialueiden harrastuksia

(c) 2013 TimoTuori.com
Kirjaudu sisään